Over ons

TEX Totaal Centrum 35 Jaar kennis van technische producten!

 

CENTRAAL INKOOP- EN HANDELSCENTRUM VOOR BEDRIJF EN INDUSTRIE

Een Wereld van producten en merken voor bedrijf en industrie, uiteraard bent u als particulier ook van harte welkom in onze Safety shop winkel gelegen aan de Botlekweg 101 te Botlek Rotterdam.


Ons zeer uitgebreide assortiment op het gebied van PBM’S persoonlijke beschermingsmiddelen zoals onze werkschoenen alle met S3 normering en werklaarzen alle met S3 of S5 normering met merken als Bata, Bata Mammoet, Bata Traxx, Atlas, Puma, Grisport, Jallatte, Red brick, Safety Jogger, Albatros, Portwest, Helly Hansen, Reebok, Elten, Gevavi enz. 

Bedrijfskleding met merken zoals Havep, Hydrowear, Portwest, OXXA, Lyngsoe, Dapro, Cars jeans, veelal met alle veiligheidsnormeringen, zoals vlamwerend EN ISO 14116 en EN 11612 , antistatisch EN 1149-5 , chemie bestendig  EN 374 en hoge zichtbaarheid EN ISO 20471, vlamboogbescherming IEC 614482, enz. 

Veiligheidsbrillen, gelaatschermen, gehoorkappen, veiligheidshelmen met merken zoals Bollé, Uvex, Unispec, Honeywell, Portwest, MSA, 3M, 3M Peltor, Petzl zijn in onze Safety shop winkel aanwezig.
Werkhandschoenen en lashandschoenen met merken zoals PSP, OXXA, Ansell, Showa, Portwest, Weldas zijn in onze Safety shop winkel aanwezig zodat u deze kunt zien en passen, u bent niet verplicht om een pak of een doos af te nemen, u kunt deze gewoon per paar kopen.


Vele andere producten zoals o.a. reddingvesten, valbeveiliging, (vonkvrij) handgereedschappen, elektrische gereedschappen, reinigings- en onderhoud producten, schuur- en slijpmaterialen, touw, ketting, staaldraad, hangsloten, tyraps, slanklemmen, magneten, trechters, jerrycans, (NVO) dekzeilen, Cepro Lasdekens, tape, kunststof en metalen labels, afzetmiddelen, ADR producten, vluchtmaskers, Edding en Pental markering stiften, veiligheidsmessen, ATEX lampen, CEE Norm materialen, sample materialen, handdoekpapier, poetslappen, maar ook alle artikelen voor u kantine zoals koffie, bekers en koffiezetapparaten, enz. zijn een van de vele sterke punten van ons bedrijf.

 

Alles kunt zien, passen en direct af halen op rekening of gemakkelijk betalen per PIN of contant.

 

HET VERZORGEN VAN UW BERDIJFLOGO OP UW WERKKLEDING BEHOORT OOK TOT DE MOGELIJKHEDEN EN WORDT IN EIGEN BEHEER UITGEVOERD

Het is heel simpel om uw bedrijfslogo op uw werkkleding of tassen te bestellen, het enigste wat u hoeft te doen is uw bedrijfslogo in EPS bestand aan te leveren per mail, na goed keuring vrijblijvende offerte en werktekening zullen wij uw bedrijfskleding voorzien van uw bedrijfslogo.

CENTRALE INKOPERS NIET ALLEEN VOOR A MERKEN WAARVAN WIJ DEALER ZIJN, MAAR OOK VOOR SPECIALS

Wat ons zeker bijzonder maakt is dat u ook alle SPECIALS bij ons kunt bestellen, indien u iets op internet heeft gezien wat u graag wilt kopen, echter deze leverancier staat niet in uw crediteuren bestand dan bestellen wij dit graag met een fee voor u, dit geeft u alle vrijheid om te bestellen zonder dat u vele crediteuren aan hoeft te maken. Tex Totaal Centrum heeft hierdoor al vele leveranciers en fabrikanten in het bestand, zoals o.a. BOL.COM, AMAZON, enz. en kan hierdoor snel schakelen en zorgen dat u het product volgens de normale betalingscondities van Tex Totaal Centrum geleverd kunt krijgen, dit voorkomt u een hoop extra werk, het enigste wat u hoeft te doen is ons de weblink van de webshop te sturen per mail, (dit mag ook een buitenlandse webshop zijn) wij zullen dan het artikel voor u bestellen. De Fee is afhankelijk van het bedrag en er wordt daarom ten alle tijden eerst een vrijblijvende offerte gemaakt, zodat u direct weet waar u aan toe bent. Wij zullen deze SPECIALS graag voor u bestellen en verder afhandelen indien u een officiële inkoop opdracht aanmaakt of een akkoord bevestiging per mail stuurt.

DIVERSE KEURINGEN WORDEN DOOR ONS ZELF UITGEVOERD.

Indien u graag uw valbeveiliging, hijsbanden, rondstroppen, enz. wilt laten keuren dan kunt u hier ook voor terecht in onze Safety shop winkel aan de Botlekweg 101 te Botlek Rotterdam. Ook de NEN 3140 keuring met certificaat voor elektrische apparaten, haspels en verlengsnoeren en het herkeuren van verbandtrommels behoort tot de mogelijkheden welke wij zelf uitvoeren. Indien het om enkele stuks gaat dan worden deze keuringen indien mogelijk direct uitgevoerd terwijl u met een kopje koffie wacht.


Onze specialisten staan u graag terzijde om de vele disciplines van producten en materialen te bespreken die in het dagelijks onderhoudsproces van toepassing kunnen zijn.

Leveringen aan nieuwbouw en turnkey projecten maken deel uit van onze de dagelijkse werkzaamheden in de vele industrieën en bedrijven die wij toeleveren.

Tex Totaal Centrum stelt zich ten doel bij zijn inkoop processen het milieu en de nieuwste technologieën een prioriteit te geven voor een gezonde toekomst.

Een toekomst die wij graag met u delen.


''Centrale inkopers voor bedrijf en industrie"